Hjem VIN TIL MATENFRANSK VIN KJØTTFULL OG SOLMODEN BORDVIN

KJØTTFULL OG SOLMODEN BORDVIN

av Espen Nersveen
Denne vinen er kun klassifisert som Vin de Table, altså bordvin, men kvaliteten overgår klassifikasjonen mang en gang. Dette er rett og slett en solid flaske med vin, og hadde den vært en modell så ville den nok blitt klassifisert som formfull, men sprek.

Anne Gros er en av de store produsentene i Burgund, ikke målt i volum, men i kredibilitet og kvalitet. Etter 20 års produksjon her har hun i tillegg etablert en eiendom med sin mann i mindre kjente Minervois, sør i Frankrike, i Languedoc-Roussilon.

Det er mengden Carignan i denne vinen som gjør at den faller utenfor appelasjonens (Minervois) reguleringer og kun blir en Vin de Table. Denne flasken består av Grenache, Syrah og Carignan, og det aller meste fra vinplanter som er rundt 30 år gamle. Jeg har tidligere smakt La Ciaude av samme produsent.

Anne Gros & Jean-Paul Tollot La 50/50 2014 | 210,- | 88 poeng
Deilig, bløt og solmoden mørk frukt. Saftige kirsebær, plommer, litt peppertoner og lakris. Delikat fylde, men med den nødvendige friskheten. Modne tanniner, og slepen finish. Vil kle å bli servert noen grader under romtemperatur, litt over en halvtime i kjøleskap før åpning er fint.

En tilgjengelig flaske som vil treffe bredt, som sjarmerer og som nok vil passe fint til flere av høstens lammeretter, men mer i retning braisert lammeskank enn frikassé.

Mer snacks

1 kommentarer

CharlesSkali mars 16, 2019 - 18:27

hOur company provides herbal weight loss products. Visit our health contributing portal in case you want to look healthier. Our company provides herbal general health products. Take a look at our health contributing portal in case you want to look better. Our company provides supreme quality healthcare products. Look at our health contributing site in case you want to feel better. Our company offers safe health products. Visit our health contributing website in case you want to feel healthier. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health site in case you want to to improve your health with a help health products. Our company offers safe health and related products. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health.
Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health site in case you want to to feel healthier with a help generic supplements. Our company offers herbal general health products. Visit our health contributing site in case you want to feel healthier. Our company offers safe pharmacy. Visit our health contributing website in case you want to look healthier. Our company provides herbal pharmacy. Take a look at our health contributing website in case you want to feel better. Our company provides a wide variety of pharmacy. Look at our health contributing site in case you want to improve your health.

Det går ikke å kommentere