Hjem MINE OPPSKRIFTERDESSERT OG KAKER BLÅBÆRYOGHURT MED BÆR OG NØTTER

BLÅBÆRYOGHURT MED BÆR OG NØTTER

av Espen Nersveen

Det blir mange enkle løsninger i matveien min om dagen. Av og til kanskje litt for enkle, men som regel akkurat passe. Heldigvis er det lett å skylde på mye jobb, det å være alene med barn, litt redusert overskudd osv. Men når det gjelder denne retten med yoghurt fra Liberté så er den akkurat passe enkel. Og dritgod. (Annonse).

Her tar du rett og slett ting som er digg og legger det i en skål. Så uhyre enkelt, men sammen så blir det knallgodt. Variasjon både i tekstur og smak. Jeg tenker at denne retten kan nytes som en frisk og lett dessert, men også som kosefrokost i helgene. Alt er lov.

Jeg valgte å bruke Skogsblåbær-yoghurten til Liberté, men jeg tror dette ville blitt skikkelig digg med den med karamell også. Det som er digg med disse produktene er at du har en naturell yoghurt øverst, også en fyldig masse med blåbær i bunn. Så rører du bare alt sammen, og vipps så har du fiks ferdig blåbæryoghurt. Legg til litt bær, nøtter og honning også er retten ferdig.

BLÅBÆRYOGHURT MED BÆR OG NØTTER

Det blir mange enkle løsninger i matveien min om dagen. Av og til kanskje litt for enkle, men som regel akkurat passe. Heldigvis er det lett å skylde på mye jobb, det å være alene med barn, litt redusert overskudd osv. Men når det gjelder denne retten med yoghurt fra Liberté så er den akkurat passe enkel. Og dritgod. DESSERT OG KAKER BLÅBÆRYOGHURT MED BÆR OG NØTTER European Print oppskriften
Nok til: 4 Forarbeid:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hva synes du? 4.7/5
( 3 vurderinger )

Ingredienser

  • 1 beger skogsblåbæryoghurt fra Liberte
  • 12 Digestivekjeks
  • 1 neve blåbær
  • 1 neve bringebær
  • 1 neve bjørnebær
  • 1 neve pistasjnøtter
  • honning

Sånn gjør du det

- Ta Digestive-kjeksene i en frysepose og dælj løs med noe hardt så de knuser. Bare fint om det er litt variasjon i biter. Ikke pulveriser alt.

- Fordel kjeksen på fire dessertskåler.

- Rør sammen skogsblåbæryoghurten og fordel ønsket mengde utover kjeksen.

- Dander yoghurten med litt bær og noen pistasjnøtter.

- Til slutt så kan du helle over litt akasiehonning.

- Sånn! Sjukt lett ikke sant? Men godt da. 🙂

Mer snacks