Hjem SJØLVE LIVET HJELP – JEG BEGYNNER I VINBRANSJEN

HJELP – JEG BEGYNNER I VINBRANSJEN

av Espen Nersveen

Jeg skjønner at dette kommer som et enormt sjokk på de fleste av dere. Hæææ? Skal han Heiamat-fyren jobbe med vin? Av alle ting liksom. DET henger ikke på greip. Nei, jeg forstår skepsisen altså, men kontrakten er signert og jeg har nå lyst til å gi det et forsøk.

Interessen min for vin har jo vært der noen år, og jeg tok den opp et par hakk i fjor når jeg fullførte Vinkelner-utdanningen på KA. Med glans. Jeg har allikevel ofte tenkt at det kan være fint å holde jobb og hobby adskilt, men når jeg ser hva jeg har jobbet med siden jeg ble myndig og kjønnsmoden så ser jeg selv at det er en søt, men veldig urealistisk tanke. Jeg har utelukkende jobbet med ting jeg liker og som jeg har en lidenskap for. Lite fokus på å bygge karriere, stort fokus på å ha det gøy på jobb.

Jeg har hatt 4,5 veldig fine år i W.B. Samson, og jeg synes selv vi har fått utrettet svært mye på den tiden. Jeg er skikkelig stolt av det jeg har bidratt med over disse årene, og det er gøy å se tilbake på alle endringene som har blitt gjennomført. Stedene ser superfreshe ut, sortimentet er totalforandret og retningen videre er tråkket opp og tydelig skiltet. Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen videre, men denne gangen fra sidelinjen. Og jeg kan med sikkerhet si at jeg fortsatt kommer til å ryke på et uanstendig antall nystekte kanelboller. Shit, de er gode ass.

Men nå er det altså vin som gjelder. I november så trer jeg inn i Moestue-gruppen og deres underselskap Flaaten. Jeg skal pushe vin fra både Flaaten og Moestue Grape Selections sine porteføljer, og jeg gleder meg faktisk mer enn 8-åringen min gleder seg til julaften. Jeg har drukket et uanstendig antall flasker importert av disse flinke folka opp gjennom årene, og det blir utrolig inspirerende å jobbe med bransjens flinkeste. Det blir smakinger, det blir messer, det blir middager og det blir reiser. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan hverdagen min blir, men jeg vet at den blir fylt med fine folk, god mat og nydelig vin. Så jeg er ikke bekymret.

Akkurat hvordan dette vil påvirke vin-innholdet på bloggen her vet jeg ikke helt enda, det er litt reglement jeg må sette meg inn, men på et eller annet vis skal jeg nok dele litt. Og Instagram-feeden min vil fortsatt fylles opp med vin jeg drikker og mat jeg spiser.

Ønsk meg lykke til a!

Mer snacks

7 kommentarer

Patrick oktober 29, 2019 - 12:12

Lykke til a!

Ole-Christian Johansen oktober 29, 2019 - 13:19

Veldig lykke til. Bloggen din har vært/er til stor inspirasjon. Dette blir ille bra som vi sier der jeg kommer fra!

Anita Iversen november 2, 2019 - 13:35

Lykke til med nye og spennende gjøremål! Håper du fortsetter å dele gode oppskrifter, flere av dem er blitt gjengangere her i heimen😊🙏

Johan november 3, 2019 - 10:31

Så gøy, lykke til

Mette november 16, 2019 - 16:28

Du har gjort en kjempejobb med Samson!
Var ganske kjedelig sted før, har nå fått mange spennende favoritter!

Kjetil Volle november 30, 2019 - 10:05

Espen, gratulerer så mye med nye utfordringer. No har vi alle klare forventninger om de perfekte vinkombo’ene til oppskriftene dine…….no pressure! 😁 KV – fra Haag i Nederland

Espen Nersveen desember 17, 2019 - 21:40

😉

Det går ikke å kommentere