Hjem MINE OPPSKRIFTERGRILL & BBQ PULLED PORK MED COLESLAW OG HJEMMELAGDE BUNS

PULLED PORK MED COLESLAW OG HJEMMELAGDE BUNS

av Espen Nersveen
Hipt eller ei, gjort riktig er svinenakke i mange små revne biter helt episk godt. Lav temperatur over lang tid, eksponert for røyk, dynket i saus og krydder og momsa innpå med coleslaw og buns. Klassisk amerikansk BBQ. Umulig ikke å like. Jeg ville definitivt mekka dette i helgen hvis jeg var deg.

Alle de forskjellige delene til dette måltidet er det allerede oppskrift på rundt på bloggen, så her er en komplett liste over hva du trenger å tilberede.

God BBQ-helg!

Pulled Pork Sandwich
BBQ Rub
BBQ Saus
BBQ Buns
Pulled Pork
Coleslaw

pulled01 slaw03 buns03
bbqrub01 bbqsaus

Mer snacks

3 kommentarer

Øystein mai 23, 2017 - 10:48

Hei! Tenker å mekke dette til en gjeng med 15 sultne personer, men må helst gjøre storparten av arbeidet en dag i forveien (har kanskje en time tilgjengelig grill på selve dagen). Har du noen tips til hvordan en best bør løse det? Og kanskje hvor mange gram en bør beregne per person? 🙂

Espen Nersveen mai 23, 2017 - 10:53

Hei
Coleslaw lager du bare dagen før og setter i kjøleskapet. Pulled pork ville jeg tatt over natta, og pakket i isoporbokser eller aluminiumsfolie eller lignende for å holde det varm. Rives og sauses rett før servering. Kjøp ferdige brioche buns på Meny. De er jævlig gode.

Espen Nersveen mai 23, 2017 - 10:56

Endel av vekta forsvinner i væsketap og fettsmelting osv så jeg ville beregnet 3-400 g pr pers avhengig av hvor mye ekstra mat det er. Folk spiser ofte jævlig mye pulled pork.

Det går ikke å kommentere