Hipt eller ei, gjort riktig er svinenakke i mange små revne biter helt episk godt. Lav temperatur over lang tid, eksponert for røyk, dynket i saus og krydder og momsa innpå med coleslaw og buns. Klassisk amerikansk BBQ. Umulig ikke å like. Jeg ville definitivt mekka dette i helgen hvis jeg var deg.
Alle de forskjellige delene til dette måltidet er det allerede oppskrift på rundt på bloggen, så her er en komplett liste over hva du trenger å tilberede.
God BBQ-helg!
Pulled Pork Sandwich
– BBQ Rub
– BBQ Saus
– BBQ Buns
– Pulled Pork
– Coleslaw
3 kommentarer
Hei! Tenker å mekke dette til en gjeng med 15 sultne personer, men må helst gjøre storparten av arbeidet en dag i forveien (har kanskje en time tilgjengelig grill på selve dagen). Har du noen tips til hvordan en best bør løse det? Og kanskje hvor mange gram en bør beregne per person? 🙂
Hei
Coleslaw lager du bare dagen før og setter i kjøleskapet. Pulled pork ville jeg tatt over natta, og pakket i isoporbokser eller aluminiumsfolie eller lignende for å holde det varm. Rives og sauses rett før servering. Kjøp ferdige brioche buns på Meny. De er jævlig gode.
Endel av vekta forsvinner i væsketap og fettsmelting osv så jeg ville beregnet 3-400 g pr pers avhengig av hvor mye ekstra mat det er. Folk spiser ofte jævlig mye pulled pork.
Det går ikke å kommentere