Hjem MINE OPPSKRIFTERKJØTT ØKOLOGISK KJØTT PÅ INTERNETT

ØKOLOGISK KJØTT PÅ INTERNETT

av Espen Nersveen

Jeg trenger ikke reise mange år tilbake i tid før mitt forhold til netthandel i all hovedsak besto av noen bøker og LP-plater fra Amazon. I år derimot sendte jeg en haug med tusenlapper til Tyskland og fikk en sykkel i retur, brød og juice dukker plutselig opp på trappa mi grytidlig om morgenen og nå nylig fikk jeg også en kasse med økologiske kjøttprodukter levert på døra.

Det er ingen tvil om at tidene forandrer seg, markedet tilpasser seg og antall tilbydere øker. Når det kommer til matvarer på nett så er det mange som kjemper om oppmerksomheten, og da gjelder det å være spisset, og ha en tydelig profil. Dyrket.no opplever jeg at har nettopp det. De har valgt å fokusere på mindre produsenter, og i hovedsak tilbydere av økologiske råvarer. De leverer til Oslo og omegn, eller man kan hente varene selv. De har et veldig spennende utvalg som er stadig økende, og selv om de har et fremragende tilbud av frukt og grønnsaker er det kjøttet jeg fokuserer på i dag. Ta en titt på utvalget deres her.

Har du lyst på okse- eller svinekjøtt fra Sansegården Olavsbråten, kalv fra Grøndalen gård, lam fra nordmarka, and fra Holte gård, kalkun fra Homlagarden eller pølser fra Østre alm så finner du alt i en og samme nettbutikk, og alt er økologisk. I tillegg henter de varer fra ferskvaredisken til Høvikveien kjøtt og kolonial som paradoksalt nok er min lokale slakter.

Jeg slang en digg culotte av kalv, en svinenakke og et knippe digge pølser i min handlekurv sammen med masse grønt og et par digge økologiske øl fra Eiker ølfabrikk. Ja, til og med pølsebrødene var økologiske (og sjukt gode). Jeg inviterte brodern med familie på besøk, fyrte opp grillen og nøt et bedre måltid.

Det bør du også gjøre. Kjøtt på internett ass. Føles som å leve i framtida.

stating the obvious = innlegget er sponset

foto: Grøndalen Gård

Mer snacks

1 kommentarer

Heia Mat – SVINENAKKE PÅ GRILLEN september 4, 2017 - 17:36

[…] fylte nylig opp handlekurven min hos Dyrket.no, en feiende flott nettbutikk med et stadig økende utvalg av økologiske og andre […]

Det går ikke å kommentere