Hjem SJØLVE LIVET VINØS HELG PÅ FILTVET

VINØS HELG PÅ FILTVET

av Espen Nersveen

Min gode venn Kai har gått fra å være hele Oslos Don Johan til fast forhold med Filtvets enerådende Diva. Mannen fylte 35 år i helgen og det feiret vi som slikt skal feires, med uante mengder mat og vin. Hvorfor skal man ellers samles, om ikke for å nyte livets goder?

Nå skal det sies at hans møy verken er fra eller bor på Filtvet, hun bare besitter den feteste hytta på hele Hurum-landet. Den enorme tilhenger-grillen til Enotria Grill var på plass, det samme var tørrhengt kjøtt fra kastrat-okse, kongekrabbe, tomater fra Hanasand gård, grønnsaker så langt øyet kunne se og alt for mye vin. Overflod. Som vanlig.

Det ble kokt risotto, det ble grillet kjøtt, bakt focaccia og momsa på ost og iskrem. Mengder med Champagne, ellevill burgunder fra Leflaive, hipstervin og generell god stemning. Vi lekte stiv heks og lenkehar’n med kidza og fikk altfor lite søvn. Episk.

Har du forresten sett bildene fra vi var på Mjøsa i høst? Samme gjeng, tilsvarende mengder med mat og vin, og tilsvarende nytelse av liv. Ta en titt her.

Som tidligere fotograf så liker jeg uttrykket om at bilder sier mer enn tusen ord, særlig når man er litt på den late siden og ikke har all verdens behov for å skrive. I dette tilfellet så stemmer det uansett rimelig godt. Takk for helgen som var.

red. anm. Bildene fra morgenbadet måtte dessverre destrueres etter ønske fra de andre deltagerne.

LagreLagre

Mer snacks

4 kommentarer

Steinar Tafjord juni 28, 2017 - 21:06

Når inviterer du dine faste følgere på fest?

Espen Nersveen juni 28, 2017 - 21:07

Godt spørsmål du. Hadde jo vært moro å se om noen hadde ønsket å komme på middag en gang. 😉 Hvis jeg tør….

Stian juni 29, 2017 - 21:05

Stiller

Steinar Tafjord august 17, 2017 - 14:27

Stiller jeg…med uante mengder vin anbefalt av sjefen sjøl 😁👍

Det går ikke å kommentere