Hjem MINE OPPSKRIFTERBRØD OG BAKST BRØDSKIVE MED SOPP

BRØDSKIVE MED SOPP

av Espen Nersveen

Ja, så enkelt, men akk så godt. En digg brødskive, smørstekt kantarell og stekt speilegg med rennende plomme. Tar deg 10 minutter å mekke, men er så absolutt et fullverdig måltid. Jeg hadde litt comté og en fennikelsalami ved siden av, bare for å kose meg litt ekstra mye. Vin i glasset hadde jeg og, som jeg jo ofte har.

Brødskiva kan gjerne ristes eller stekes i litt smør i panne om du ønsker, men er brødet godt så er ikke dette nødvendig. Kantarellen renses og stekes i panne med litt smør. Ikke stek for mye sopp av gangen da det fort blir kokt i stedet. Vær raus med både pepperbøsse og flaksalt. Egget steker du i samme panne, plommen skal være hel og renne utover når kniven skjærer i den.

Litt finhakket rosmarin, nevnte ost og salami og du har et måltid. Sjølplukka eller ei, sopp på brød er en vinner.

sopp02

Mer snacks

3 kommentarer

Bo Nyborg oktober 12, 2016 - 13:37

Perverst! Jeg sitter her og sikler..

Espen Nersveen oktober 12, 2016 - 13:52

Pass på så du ikke kortslutter tastaturet da.

Heia Mat – DIN NYE HVERDAGS-NEBBIOLO? september 12, 2017 - 17:43

[…] Kanskje drikke denne neste gang du skal lage en risotto med salsiccia eller bare en høst-sandwich med kantarell? […]

Det går ikke å kommentere