Hjem SJØLVE LIVET HØST I MATMAGASINET NORD

HØST I MATMAGASINET NORD

av Espen Nersveen

Fordelen med å være fast spaltist er nettopp det at man er der… wait for it… fast. Denne gangen var det naturlig nok høst som var tematikken, og jeg har laget tre nok så enkle, men svært smaksrike retter for anledningen. Nok et nummer er nå ute i butikk, og nok en gang leverer NORD skyhøy kvalitet over hele linja. Kudos ass.

Greit nok at du kan lese min artikkel ved å trykke på bildene nedenfor her, men jeg vil selvfølgelig anbefale dere å kjøpe bladet, eller aller helst abonnere. Jeg tjener nemlig 1 million kroner for hver nye abonnent (ikke si det til de andre spaltistene). Så kjøp inn bladet, les, bli inspirert, lag noe deilig mat og drikk noe deilig vin. Livet er deilig, og uten at jeg nødvendigvis har sett deg i levende live, du er sikkert deilig du og. Heia Mat. Heia Nord. Heia Høsten. Heia Livet.

p.s. om du har bladet, les lederen helt i front. *blush*

nord02

nord03

Mer snacks

1 kommentarer

Heia Mat – SVINEKJAKER MED ROTMOS oktober 5, 2017 - 07:54

[…] Denne oppskriften stod også på trykk i Matmagasinet NORD sin ellevte utgave. Les mer om dette her. […]

Det går ikke å kommentere