Hjem SJØLVE LIVET BURSDAGSFEST PÅ HEDMARKEN

BURSDAGSFEST PÅ HEDMARKEN

av Espen Nersveen

Det som er gøy med bursdager er at de har en tendens til å komme med jevne, årlige, mellomrom. I år som i fjor så feiret vi min gode venn Eirik sin fødselsdag ved Mjøsas bredder. Og som ved alle andre sosiale anledninger der mannen med stor M er dirigent så blir resultatet framifrå.

Tilberedelse av helt lam over glødende kull. Østers, champagne og grillede pølser ved vannkanten. Gresskarsuppe, salsiccia, landbrød og aioli. Vin i magnum og dobbel-magnum slukket tørsten. Noen og tredve gjester, hvorav halvparten barn var i særdeleshet enige om at det var en fantastisk dag. Innlandet viste seg fra sin beste side med blå himmel, frisk høstluft og humør-spredende solskinn. Sosiale sammenkomster som dette gir virkelig påfyll.

Dersom dere har en selskapelighet, en fødselsdag, en firmafest eller en annen god grunn til å feire livet med god vin og god mat så kan jeg ikke få anbefalt Eirik og hans crew nok. Stikk inn på Enotria Grill sin hjemmeside og ta kontakt.

Takk for i år, vi gleder oss allerede til neste fødselsdag.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Mer snacks