Hjem SJØLVE LIVET PODCAST MED MATPRAT

PODCAST MED MATPRAT

av Espen Nersveen

Det begynner å bli noen uker siden jeg ble kontaktet av MatPrat i forbindelse med deres eminente podcaster om mat og matbabling. De skulle lage en utgave om grill og bbq og lurte på om jeg hadde noen timer til overs og om jeg ønsket å bli med. I tillegg til heder og ære skulle jeg få 1 million kroner og gratis kjøtt resten av livet. Så ja, dette innlegget er i høyeste grad sponset.

Som en ivrig podcastmensjegkjørerbil-lytter så hørtes det artig ut, og litt slarving om grillings skulle jeg da alltids klare å lire av meg. Jeg tok turen til innspillingens åsted som var laaaaaangt borte i gokk. Der var det meste allerede klappet og klart og det tok ikke lange tiden før de hadde trykket record + play på båndopptakeren. Vi snekra sammen tre forskjellige retter og forklarte i mer eller mindre detalj om prosess, teknikk, tips og triks og til slutt så smakte vi på maten. Som selvfølgelig var helt eminent. Solide oppskrifter, kompetente folk og positiv innstilling, da blir det gull.

Og vet du hva? Nå er podcasten ferdigmikset, stemmene har fått sin dose autotune og opplastingen til verdensveven gikk uten komplikasjoner. Det betyr at dere kan sette dere i go’stolen, finne frem en kopp kaffe og høre på Erlend, Øistein (de to gutta fra MatPrat) og undertegnede sine delikate stemmer. Etterpå kan dere fyre opp grillen og diske opp litt god mat. Velbekomme.

Her er podcasten – MatPrat + Grilling

Og her er oppskriftene på maten vi kokkelerte.

Grillet kylling med vannmelonsalat
kylling

Ytrefilet av storfe med grillet kål og bbq-saus
ytrefilet

Grillet bruschetta med svinefilet
svinefilet

Mer snacks