Hjem SJØLVE LIVET HEIA MAT I MATMAGASINET NORD!

HEIA MAT I MATMAGASINET NORD!

av Espen Nersveen

Det er jo ei litta stund siden bladet havnet i butikkene nå, så jeg antar og forventer at dere alle har plukket opp et eksemplar. Norges råeste matblad har endelig fått en langhåret skribent. På tide sier nå jeg.

De to uberbabes’a som driver sjappa kom på et uanmeldt hjemmebesøk til meg for en tid tilbake. De satte seg på kne, kysset mine føtter og ba innstendig om et bidrag til bladet sitt. Bladet mangler noe ropte de i kor. Vi mangler en x-faktor. Vi mangler en bloggeGud, en å se opp til, en ledestjerne. Vi mangler deg. «Så så jenter, ro dere ned, ro dere ned», svarte jeg mens jeg signerte et par passfoto som de kunne få med seg hjem. «Jeg skal se om jeg kan få gravd frem noe rask».

Og med det så var jeg fast (inntil jeg får fyken) skribent i Matmagasinet NORD. Det er jo stas. Kan jeg bruke det som unnskyldning til hvorfor det er så laber aktivitet på bloggen min om dagen? Næææ, egentlig ikke.

Nåværende utgave er fortsatt tilgjengelig i butikk, og inneholder et par sommerlige oppskrifter fra undertegnede. De kan dere også ta en titt på nedenfor her. Neste utgave kommer i butikk 11 september, og da er det høst som gjelder.

Ta gjerne en titt på facebook-siden deres, også er det jo ikke ueffent med et abonnement heller da. Nesten gratis jo.

heiamat_01

 

heiamat02

Mer snacks

1 kommentarer

Heia Mat – PERLESPELTSALAT MED FENNIKEL OG RUCCOLA februar 21, 2016 - 14:24

[…] Denne oppskriften stod også i Matmagasinet Nord sin 10’ende utgave, i min debutspalte i dette fabelaktige magasinet. Les mer om dette her. […]

Det går ikke å kommentere