Hjem SJØLVE LIVET VISUELL MAT

VISUELL MAT

av Espen Nersveen

Det er jo mest fokus på smak når man snakker om mat og råvarer. Og det er jo selvfølgelig det viktigste, den skal jo tross alt spises. Men dersom man tar seg tid til å se litt ekstra nøye på de dagligdagse råvarene, så er det ganske fascinerende å se hvor ekstremt visuelt vakre mange av de er. Variasjonen er jo hinsides. Rent estetisk så er det få ting som matcher frukt og grønt. Så dette blogg-innlegget dreier seg ikke om matlaging i det hele tatt. Men er mer en hyllest til vakker mat.

Jeg tok meg en tur på Gutta på haugen, samt svippa innom Åpent Bakeri, fylte noen poser og dro inn til fotostudioet mitt. Tok ut noen bordplater, satte opp litt lys og fotograferte. Her er noen av bildene som ble tatt i dag. Håper de faller i smak, rent visuelt.

Mer snacks

5 kommentarer

Ina mars 27, 2012 - 16:15

Lekkert!

Morten mars 27, 2012 - 21:46

Meget pent. Likte spesielt reddiken (den fikk jeg lyst på med en gang) og den første artisjokken (for meg det rent visuelt peneste bildet).

P.S. Vurdert å lage ebok? Har du testet Vook?

AllyM mars 27, 2012 - 22:17

Vakkert! Lekkert! …men ufint å inkludere de farlig gode kardemummesnurrene fra ÅB, når jeg er på den smale linje og det bare er tirsdag!!

Espen Nersveen mars 28, 2012 - 19:24

Takk skarru ha. Søt gjærbakst spiser man da vitterlig hver dag, nå må du skjerpe deg. 😉

Gry april 2, 2012 - 11:57

Flotte biler! Mat kan være vakker,
min favoritt er rødløken.
Ønsker deg ei flott påske! 🙂

Det går ikke å kommentere