Hjem SJØLVE LIVET BOLIGDRØM

BOLIGDRØM

av Espen Nersveen

Hvis denne bloggen får mer publisitet nå så vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er det ikke dagspressen så er det månedspressen. Jeg fikk for en stund siden mail fra ei trivelig litta snelle fra bladet boligdrøm, og hun ville gjerne at jeg skulle være månedens blogger.

Og alle som kjenner meg vet at det skal ikke mer enn en hyggelig mail til før jeg slenger rundt meg med min (stjålne) kunnskap. Jeg knipset noen bilder, skribla ned litt tekst og slang avgårde en oppskrift på kanelboller. En oppskrift jeg i teorien tok copy/paste ifra bakegud Morten Schakenda sin bakebok. Oppskriften, med flere bilder, kommer på bloggen any second. Men inntil da så kan dere jo lese en forkortet versjon i bladet under her.

boligdrom

Mer snacks

6 kommentarer

Tormod september 10, 2011 - 09:36

…og vel fortjent!!

Fant bloggen nylig din via en link/anbefaling på vg.no(mener jeg) – og den ble umiddelbart lagt i favorittlista. En av de fresheste matbloggene jeg har kommet over. Oppskriftene du har her er av høy kvalitet og jeg kunne gjerne tenke meg å lage de alle som en.
Du tar ualminnelig delikate bilder, som hentet rett ut av de mest trendy kokebøkene, i tillegg til at teksten er særdeles informativ og morsomt skrevet.
Stilen på bloggen minner meg veldig om ei meget god bok, av en ditto dykig kar – Øyvind Hjelle (fra Kulinarisk Akademi). «Gourmet for begynnere» Og jeg ser du har denne selv (ref.Blåskjell i kokos 😉

Jeg gleder meg til å følge med videre:)

Espen Nersveen september 10, 2011 - 09:52

Dæven Tormod.
Det er så trivelig med sånne tilbakemeldinger, tusen takk for fine ord som inspirerer meg til å legge ut masse mer mat på bloggen. 🙂
Har hatt en i overkant lang bloggpause, men nå har jeg masse snacks klart for publisering, så er bare å følge med.

Christian september 10, 2011 - 10:32

Kaster meg på skrytebølgen. Har fulgt med på bloggen en stund og må si at oppmerksomheten fra pressen er fullt fortjent. Gratulerer med en genial blogg.
Ser frem til daglige oppdateringer fremover 🙂

Espen Nersveen september 10, 2011 - 12:30

Jeg elsker skrytebølger.
Jeg tør ikke å love daglige oppdateringer, men hyppigere, ja, det blir det. 🙂

Mats L Høilund september 10, 2011 - 16:46

Så herlig å se at du har funnet Bakingens gleder!! 😀
Firkorn brødet er helt konge, det samme er «brunsvidde» 🙂
For ikke å snakke om «svensken» ! knakende godt brød. tidkrevende, men det er verdt det! surdeig er konge!! jeg hadde min siste i over et år 🙂 trenger bare litt mat i ny og ned, så har du levende surdeig når det skulle være 😀
Gratulerer så mye med publisiteten! Vel fortjent 😉 Hipp Hipp Heiamat

Espen Nersveen september 10, 2011 - 17:31

Bakeren i meg kommer og går, er vel mest tålmodigheten som avgjør hvorvidt det blir bakt eller ikke. Men den boka er hvertfall fantastisk, så når jeg baker, så baker jeg derfra.

Det går ikke å kommentere