Hjem SJØLVE LIVET MER AFTENPOSTEN

MER AFTENPOSTEN

av Espen Nersveen

En skulle tru at Aftenposten var en såpass stor bedrift at de kunne få tak i profesjonelle til å lage avisa si, men neimen om de kan. Nok en gang måtte de ty til en amatør og overlot en dobbeltside til meg som jeg kunne gjøre hva jeg ville med.

Sist var det jordbær, denne gangen kylling. Har fått mange tilbakemeldinger om folk som har sett meg i avisa og det er jo stas. Hele grunnen til at denne bloggen eksisterer er jo for at jeg sakte, men sikkert skal bli kjendis. Noen må jo ta over for Hellstrøm når han trekker seg tilbake som pensjonist i Lyon.

Har også fått innspill på at sommerferien er over, og jeg må innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet for at det knapt har vært aktivitet her på noen måneder. Hvertfall med tanke på den de penga som denne bloggen soper inn på kontoen hver måned. Det kommer, det kommer. Inntil videre kan dere jo lese mitt siste Aftenposten innlegg på nytt/for første gang.

Unnamed_CCI_EPS

Mer snacks