Hjem SJØLVE LIVET SOMMERFERIE/SOMMERJOBB

SOMMERFERIE/SOMMERJOBB

av Espen Nersveen

Jaggu. Det er ikke lenge siden jeg kun skimtet den i horisonten, men så plutselig var den der, midt i fleisen. Hverdagen. En særdeles behagelig, tilbakelent og lite hendelsesrik sommerferie er over. I grunnen er det kanskje like greit, det fins grenser for hvor bedagelig en skal ha det. Selv om det kan virke som om jeg ikke har spist mat siden slutten av juni så er det faktisk ikke tilfelle. Jeg bestemte meg rett og slett for at ferie får være ferie, så da måtte også twitter, blogg og den slags ta seg en fiesta.

Hvorvidt jeg er tilbake med stormskritt eller ei får tiden vise, det er ikke like lett å bruke 2-3 timer på en enkelt middag når man har en liten jente i huset. Så da kanskje man må gå over til enklere, men fortsatt spennende og smakfulle retter. Har et par i tankene allerede.

Men det var ikke bare jeg som hadde ferie i år, det hadde også matskribenten Yngve Ekern, Aftenpostens matmann. Så han lot meg og et par andre matbloggere få boltre seg på sidene hans, en dobbeltside hver lørdag sommeren gjennom. Det er jo særdeles artig da jeg antar at lørdagsutgaven til Aftenposten har hakket flere lesere enn heiamat.no. Synd, men sant.

Jeg hadde ikke tid til å lage noe unikt til disse utgavene (jeg har bidratt til 2 lørdager) så jeg gikk gjennom bloggen min, tenkte litt på hva jeg er glad i og laget en slags best-of heiamat. Det førte til et nummer med jordbær som tema, og et nummer med ……. som tema. Oi, det var nesten at jeg røpte meg. Jeg sier bare en ting, og det er 27 august. Da smeller det.

Uansett, her er lørdagens utgave. Ført i pennen av undertegnede, samt knipset av undertegnede. Nå, hva syntes folket? Greide jeg overgangen fra web til papir?

Unnamed_CCI_EPS

Mer snacks

6 kommentarer

Hilde august 11, 2011 - 13:58

Jeg er stadig innom bloggen din som er kjempebra og veldig inspirerende. Leste artikkelen din i Aftenposten som også var kjempefin med supre bilder. Morsomt at de lar flinke matbloggere som deg slippe til:)

Hilde

Reply
Espen Nersveen august 11, 2011 - 15:30

Så hyggelig da Hilde. Tusen takk.
Var morsomt å få skrive for Aftenposten, blir liksom hakket mer seriøst med engang. 🙂

E

Reply
[kjøkkentjeneste] august 24, 2011 - 14:53

Kjempefin artikkel! Du klarte overgangen bra. 🙂 Gleder meg til å følge med videre og til høstens utskeielser på kjøkkenet.

Reply
Caroline Kiær august 28, 2011 - 23:24

Hei! Jeg er en ganske over gjennomsnittet matinteressert 18-åring som kom over artikkelen din i avisen i dag! Noe som igjen fikk meg til å sjekke ut bloggen. Du skriver morsomt, og har gode oppskrifter! Gleder meg til å stikke innom flere ganger:)

Reply
Espen Nersveen september 1, 2011 - 13:31

Takk for det Caroline.

Werner: Jeg veit, jeg er ubrukelig. Skal prøve å få en slutt på ferien snarest. 🙂

Reply
Werner august 31, 2011 - 19:56

Alltid en fornøyelse, også i papirverzione! Men nå er det slutt på ferien Espen, se å få ut noen inspirerende matinnlegg. Ting som kan tilberedes med baby på armen ønskes særlig velkommen!

Mvh

Werner

Reply

Legg igjen en kommentar til [kjøkkentjeneste] Avbryt

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.