Nå har det seg sånn at jeg visstnok er med i konkurransen om å bli en av Asker og Bærums beste blogger, en gedigen ære selvfølgelig. Jeg håper jo at jeg fortsatt kan dra i butikken nogenlunde i fred, men at jeg kommer til å kjenne på det å være en offentlig person kommer jeg nok ikke unna. I forbindelse med dette så var det to ganske så freidige karer fra Asker og Bærum Budstikke som tok turen hjem til meg for å filme litt.

Det å skulle prate med et kamera som står på rec+play like i nærheten er ganske så kleint, og det kommer ganske tydelig frem at komfort-nivået ikke var på det høyeste. Jeg ser på meg selv som en relativt lystig og til tider ganske så glad fyr, men jeg må si meg enig med Paradise Hotell-deltakerne, mye skjer i klippen. Det er vel ingen overdrivelse at jeg virker en tædd alvorlig på dette lille klippet, men bortsett fra det så er jeg utrolig nok ganske så happy med hvordan det endte opp.

Så hvis du har lyst til å se hvordan en av Asker og Bærums beste bloggere presenterer seg selv så ta en titt på dette klippet.

Og dersom du syntes jeg har en ok blogg, og vil gi meg en stemme så kan det gjøres her. Foreløpig har jeg vel knallsterke 21 stemmer, mens en blogg om cheerleading leder med imponerende 410 stemmer. Så dersom noen tilbyr dere å sette penger på at jeg skal vinne, styr for guds skyld unna.

Print Friendly, PDF & Email