Jaggu. Det er ikke lenge siden jeg kun skimtet den i horisonten, men så plutselig var den der, midt i fleisen. Hverdagen. En særdeles behagelig, tilbakelent og lite hendelsesrik sommerferie er over. I grunnen er det kanskje like greit, det fins grenser for hvor bedagelig en skal ha det. Selv om det kan virke som om jeg ikke har spist mat siden slutten av juni så er det faktisk ikke tilfelle. Jeg bestemte meg rett og slett for at ferie får være ferie, så da måtte også twitter, blogg og den slags ta seg en fiesta.

Hvorvidt jeg er tilbake med stormskritt eller ei får tiden vise, det er ikke like lett å bruke 2-3 timer på en enkelt middag når man har en liten jente i huset. Så da kanskje man må gå over til enklere, men fortsatt spennende og smakfulle retter. Har et par i tankene allerede.

Men det var ikke bare jeg som hadde ferie i år, det hadde også matskribenten Yngve Ekern, Aftenpostens matmann. Så han lot meg og et par andre matbloggere få boltre seg på sidene hans, en dobbeltside hver lørdag sommeren gjennom. Det er jo særdeles artig da jeg antar at lørdagsutgaven til Aftenposten har hakket flere lesere enn heiamat.no. Synd, men sant.

Jeg hadde ikke tid til å lage noe unikt til disse utgavene (jeg har bidratt til 2 lørdager) så jeg gikk gjennom bloggen min, tenkte litt på hva jeg er glad i og laget en slags best-of heiamat. Det førte til et nummer med jordbær som tema, og et nummer med ……. som tema. Oi, det var nesten at jeg røpte meg. Jeg sier bare en ting, og det er 27 august. Da smeller det.

Uansett, her er lørdagens utgave. Ført i pennen av undertegnede, samt knipset av undertegnede. Nå, hva syntes folket? Greide jeg overgangen fra web til papir?

Unnamed_CCI_EPS

Print Friendly, PDF & Email