Hjem KULE STEDER RESTAURANT OSCARSGATE

RESTAURANT OSCARSGATE

av Espen Nersveen

Det er mange gode restauranter i dette landet, og de fleste av de beste ligger i Oslo. Jeg har vært så heldig og spist på flere av de, og da blant andre Restaurant Oscarsgate. Det er i denne bitte lille restauranten med plass til 18 personer jeg har hatt mine beste matopplevelser. Her har jeg blitt ekstremt inspirert, men også skremt over hvor flinke noen er til å lage mat.

Det er en liten stund siden vi var her sist, men kom over noen bilder jeg tok da og tenkte å dele de med dere. Hva vi fikk og hva vi drakk har jeg glemt for lenge siden, men at det var topp kvalitet over hele linja er det ingen tvil om. Så dersom du har noe å feire, en person du vil sette litt ekstra pris på eller bare unne deg noe skikkelig digg så vil jeg i høyeste grad anbefale en tur til Oscarsgate. Jeg har riktignok ikke spist på Maaemo enda, men her får du ikke bord med det første uansett, så det kan du ta senere.

De er på utkikk etter nye lokaler og vet ikke hvorvidt de holder åpent lengre enn ut året. Så for matgudens skyld, ta dere en tur før det er for sent. Heia Restaurant Oscarsgate.

Jeg sier bare: NAM!.

oscar oscar2

 

Mer snacks

2 kommentarer

Martin Skar oktober 22, 2012 - 20:00

Herregud den retten med persille på forskjellige måter. DIGG!

Iveland oktober 23, 2012 - 12:12

Vann i munnen…

Det går ikke å kommentere