Hjem SJØLVE LIVET CELEBRITIES

CELEBRITIES

av Espen Nersveen

Jepp, det er akkurat det vi er blitt. Våknet opp til paparazzisjokk etter at artikkelen var publisert. Absolutt alle ville ha en liten bit av det hotteste av det hotte innen matbloggsfæren. Det har heldigvis roet seg ned en smule nå så derfor kan vi på nytt publisere dette, vi savner faktisk litt den kjendistilværelsen. Send oss gjerne fanpost, vi leser alt, svarer ingen.

Mediet det er snakk om her er bladet Maison Mat & Vin, det aktuelle nummeret kom vel ut for et par uker siden nå. De har hvertfall en spalte som heter nytt på nett, og da vi er relativt nye på nett så passet vi bra inn. Vi valgte å sende inn det fineste bildet vi har av oss selv, dette har vi faktisk også på veggen innrammet i gullramme. På bildet så prøvde vi å finne vår indre sigøyner og rammet det hele inn med kjærlighetens blomst, rosen.

Jeg vet forøvrig ikke om det er artig eller trist at vi skriver tid som vårt kjøkkentips, ikke la tiden forhindre deg i å lage god mat, hver eneste dag. Som er nøyaktig det vi lar skje nå, tiden gjør at vi spiser mat jeg ikke tør nevne her engang i frykt for å bli fryst ut av bloggverdenen helt og holdent.

Dette må vi jo gjøre noe med. Følg med i neste episode av Heia Mat der Marit og Espen prøver så godt de kan å heie på mat selv om de er spent fast i tidsklemmas harde og ondskapsfulle grep.

Mer snacks

5 kommentarer

Emelie oktober 4, 2010 - 18:40

Stilig! Velfortjent:-)

Espen Nersveen oktober 5, 2010 - 07:13

Njjjååå.
Takk. Syntes det var på tide å bli alfabet-kjendis, selv om bokstaven foreløpig er noe sånt som Z.

Elise oktober 5, 2010 - 15:07

Haha, dere er herlige! Grattis. Når tidsklemma roer seg ser jeg frem til atter masse inspirasjon fra dere. For øvrig kan jeg anbefale den hemmelige matbloggen thedarksideofvaffelhjerte.com der jeg skriver om alt det jeg spiser i skjul for offentligheten. Deriblant ferdigkaker, rekeost, pannekakemix og Gilde karbonader.

Espen Nersveen oktober 5, 2010 - 15:54

🙂
Tidsklemma har sluppet litt taket og latt oss lage litt mat igjen, det er fint.
Den nye siden din høres veldig artig ut, men jeg kom ikke inn? Fikk jeg riktig adresse?

[kjøkkentjeneste] november 29, 2010 - 23:51

Fin artikkel og grattis med bokstavkjendistilværelsen. Jeg likte forresten bildet også. 🙂

Det går ikke å kommentere