Vi har som noen har fått med seg tatt over mine besteforeldres hus på Jar. Dette er vegg i vegg med mitt barndomshjem så dette er stas. Iben blir faktisk 5 generasjon som skal bo her. Så mens Marit har brukt de siste månedene på å få ferdig babyen så har jeg brukt de på å få ferdig huset. Vi snakker totalrenovasjon så det har vært ekstremt mye hardt arbeid, heldigvis har vi hatt håndverkere til å gjøre finishen, men selv har jeg vært her ute nesten daglig siden august. Vi er hvertfall fantastisk fornøyd med resultatet og tenkte at noen bilder av kjøkkenet/spiseplassen jo må publiseres. Er jo her den fremtidige maten på Heia Mat vil bli kreert. 🙂

  • Kjøkkenet, god boltreplass og mye benkeplass er digg.

  • Den fantastiske 90 cm brede induksjonstoppen fra Siemens med den like fantastiske stekeovnen fra Siemens.

  • Spisestue med peis og åpen løsning til kjøkken.

  • Fra spisestuen er det også direkte utgang til veranda og hage, gleder meg til sommeren. 🙂

  • En foreløpig svært sparsommelig innredet stue, deilig med store vinduer og god utsikt.

Så her bor altså vi. 🙂

Print Friendly, PDF & Email