Hjem SJØLVE LIVET JULETALLERKEN

JULETALLERKEN

av Espen Nersveen

Jaggu, der var jula over gitt. Det har vært en særdeles trivelig jul i nytt hus med en liten babyjente. Livet som familie er rett og slett fantastisk. Det matmessige høydepunktet i jula for min del var nok at jeg for første gang skulle være vert på julaften. Jeg føler at jeg har sanket noe helt vanvittig med voksenpoeng i det siste og det å åpne hjemmet sitt på julaften føyer seg glatt inn i rekka.

Jeg har alltid vært glad i julemat (les ribbe) og gledet meg til å kunne servere min mat på julaften. Alt måtte jo selvfølgelig lages fra bunn av og det ble omtrent to fulle dager som gikk med til matlaging. Lett verdt det selvfølgelig. På menyen stod medisterpølser/kaker, surkål, ribbe, rosenkål med akevitt-vinaigrette, kokte poteter, svigermors tyttebærsyltetøy, fikenchutney og multekrem til dessert. Alt hjemmelaget selvfølgelig.
Og alt behørig dokumentert og klart for publisering her, så selv om de fleste sikkert har julemat litt i vrangstrupen så håper jeg at det er litt interessant fordet. Da vet dere hvertfall hvor dere skal gå neste jul når maten skal forberedes.

Her er hvertfall bevis på at årets svor satt som et skudd. 🙂

Mer snacks

2 kommentarer

Tweets that mention Juletallerken | Heia Mat -- Topsy.com januar 3, 2011 - 23:08

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrea Hegdahl Tiltn, Heia Mat. Heia Mat said: Undertegnede var vert for årets julaften: stas. Jeg ga blanke i barn og kjerring, all oppmerksomhet var viet komfyren – http://bit.ly/eMW4Fv […]

Anniken januar 5, 2011 - 09:57

MATEN var fantastisk! Velkommen inn i de voksnes rekker. 🙂

Det går ikke å kommentere