Hjem SJØLVE LIVET HØSTLAM HOS VERDENS FINESTE

HØSTLAM HOS VERDENS FINESTE

av Espen Nersveen

En blogg er til for drøye påstander, og her kommer en av de. Folk som er glad i mat og vin er rausere, mer inkluderende og rett og slett bedre mennesker enn motparten. Puh, godt å få det ut. Heldigvis er det bare folk som er glad i disse tingene som besøker denne bloggen så da slipper jeg å få på pukkelen.

En av mine kjæreste bekjentskaper og årelang inspirator har hver høst en tilstelning med sin familie og deres venner. Et helt lam blir kjøpt inn, partert og tilberedt med kjærlighet. Uendelige mengder med mat, vin og medmenneskelighet så langt øye kan se. En unorsk familie med en sør-europeisk form for livsnytelse. Dette er et visuelt innlegg, eller en hyllest om du vil, med bilder som forhåpentligvis sier mer enn ord. En kjærlighetserklæring til fine folk, god mat og god drikke. For så lenge en har dette i nær rekkevidde så vil man nok ved veiens ende se tilbake på noen fine år og et fint liv.

Takk for i går.

hostlam02

hostlam03

hostlam04

hostlam05

hostlam06

hostlam07

hostlam08

hostlam10

hostlam11

hostlam12

hostlam13

hostlam14

hostlam15

hostlam16

hostlam17

Mer snacks

1 kommentarer

Daniele desember 19, 2014 - 15:01

helt enig i påstanden!!

Det går ikke å kommentere