Hjem SJØLVE LIVET HEIA MAT 2.0

HEIA MAT 2.0

av Espen Nersveen

Heia Mat startet opp ganske så tilfeldig i mars 2010, lidenskapen for mat hadde da vokst jevnt og trutt i noen år og jeg hadde nylig deltatt på et 3-dagers matkurs på kulinarisk akademi. Interessen og nysgjerrigheten var nok langt større enn kunnskapen og plutselig hadde jeg fikset meg en blogspot-side, den varte i et par dager før jeg fant wordpress. Et par dager til, jeg hadde et eget domene og vi var igang.

Jeg jobber som fotograf under navnet Heia Espen, så da var det ganske naturlig å kalle bloggen for Heia Mat. Det er jo tross alt det jeg gjør, heier på mat. Jeg liker å ta bilder, jeg liker å skrive, jeg liker mat og jeg sitter mye foran mac’n. Og når frua også backet ideen så var det ikke noe å tenke på, det skulle bli blogg. Utrolig nok holdes den fortsatt gående og da lidenskapen og entusiasmen rundt mat bare øker så ser jeg ingen grunn til ikke å fortsette i lang tid fremover. Jeg stortrives med å blogge om mat.

Og ambisjonene bare vokser, foreløpig er stort sett hvert eneste innlegg om mat jeg har laget, men jeg kunne tenkt meg å utvide til annet stoff også. Hva det skulle bli får man se på etterhvert, men anmeldelser av matbøker og restauranter, flere rene matartikler uten oppskrifter, kanskje noen intervjuer, kanskje innlegg med video. Jeg har også store planer om å utvide min kunnskap innen vin og annen drikke så kanskje det vil komme mer stoff rundt dette. Det er uansett mange muligheter for ekspandering og forhåpentligvis vil noe av det dukke opp i tiden fremover.

Bloggen ble startet opp som et par-prosjekt, men dette herlig romantiske «vi skal gjøre alt som et par»-prosjektet er nok blitt litt mer et one-man-show. Det skal sies at hun er herlig oppmuntrede, ekstremt tålmodig og til tider en fantastisk sous-chef.

At de gjennomsnittlige besøkstallene stiger for hver uke, samt masse fine kommentarer på innleggene gjør også at motivasjonen for å forbedre og utvide bloggen bare blir større. Jeg storkoser meg med matlagingen og dokumenteringen. Også håper jeg at dere vil fortsette å kose dere med publiseringen.

Jeg tar gjerne imot enda flere tilbakemeldinger, og har du ikke noe å melde så er det koselig med et lite «hei» også.

Heng deg gjerne med på Facebook. Også er man jo selvfølgelig på Twitter.

Vi snakkes

mvh
Espen

Mer snacks

13 kommentarer

kai februar 17, 2011 - 23:27

det er jo den beste matbloggen på internettet! keep up the good work boy. <3

Espen Nersveen februar 18, 2011 - 08:27

thanks dude, hadde det ikke vært for deg så hadde jeg fortsatt spist frossenpizza og overkokt spaghetti hver eneste dag. 🙂

Per februar 18, 2011 - 13:40

Jeg heier (fortsatt) på dere.

Espen Nersveen februar 18, 2011 - 14:56

Og det betyr (fortsatt) en hel masse.

Daniel februar 19, 2011 - 18:49

Herlig Espen! Stå på! Digger bloggen din 🙂

Espen Nersveen februar 19, 2011 - 19:28

Takk takk Daniel, vi sees vel kanskje på Fornebu om ikke så lenge. 🙂

[kjøkkentjeneste] februar 19, 2011 - 23:36

Jeg heier også på Heia Mat! Jeg følger garantert med, selvom jeg ikke alltid kommenterer.

Espen Nersveen februar 20, 2011 - 10:02

Jippi, jeg elsker alle som er innom. 🙂

Werner februar 20, 2011 - 10:21

Keep up the good work! Fint med utvidede ambisjoner, jeg er en «stalker» en av de som følger med!

Espen Nersveen februar 20, 2011 - 12:51

Werner=Kongen

Jeanette februar 20, 2011 - 22:40

Dette høres veldig bra ut! Gleder meg til å følge med videre:)

Olav Birkeland februar 28, 2011 - 22:12

Gratulerer så mye med det forestående 1-års jubileet! HeiaMat som jo kommet som en kule blant de norske matbloggene. Nivået blir stadig høyere og høyere og du/dere er absolutt blant dem som er med på å holde nivået høyt!

Keep it up! 😉

Espen Nersveen februar 28, 2011 - 22:28

Takk du, jeg gleder meg til 1-årsjubileet selv, det lukter champagne. 🙂
Syntes det selv blir morsommere og morsommere så håper at nivået bare vil fortsette å stige, har blitt en mye bedre «kokk» det siste året hvertfall og det er jo gøy.

Matblogging er gøy. Keep it up sjæl matbloggudfar. 🙂

Det går ikke å kommentere