Dæven døtte for en påkjenning. Etter 9 måneder og 2 uker var vi mildt sagt klare for å få henne ut, fødselen ble igangsatt og ting gikk som det skulle før det ble påvist urytme i babyens hjertelyd. Noe som gjorde at de ikke fikk overvåket henne under fødselen. Så da bar det inn på operasjonssalen, keiserens frue ble snittet opp og ut kom en skrikende baby. Etter en natt med observasjon av både mor og datter ble det heldigvis fastslått at de begge var friske og raske. Jippi 🙂
Det har vært noen nydelige dager på sykehuset og på lørdag får jeg jentene mine hjem til vårt splitter nye hus på Jar. Da skal det startes et helt nytt liv som en liten familie. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt og håper at hun utvikler seg til en matglad pappajente. 😉
Jeg hadde egentlig tenkt å være han første som ikke proklamerte datteren sin som verdens vakreste, men det er vanskelig når man nå faktisk har fått tidenes nydeligste baby.
Heia Iben!
10 kommentarer
Gratulerer så mye med den lille jenta! Hun var nydelig! Det var vel en fin liten julegave å få:)
Tusen takk. 🙂
Blir en svært trivelig jul med denne lille jenta ja, tidenes førjulsgave.
Congrats!!
Gratulerer!! Jeg får tårer i øynene av å se slike nydelige små… Jeg går og ruger selv, nemlig 🙂 Termin 28. januar!
Gratulerer med det mest vidunderlige! Alt godt til dere alle tre.
Har selv en Iben, og bedre museflette enn Iben`er finnes ikke. Kos dere!
Vh Lars (spiser, drikker & synser)
Takk alle sammen for trivelige kommentarer, vi koser oss masse som en liten familie. 🙂
Hei dere to, hun er faen meg det penaste dere noen gang har produsert!
Gratulerer så mye 🙂
Takk skal dere ha, jeg velger å ta det som et kompliment ovenfor baby fremfor en fornærmelse ovenfor bildene mine. 🙂
Gratulerer så mye til dere begge!
Og hun hadde en veldig pen lue (jeg må vel sies å være mer opphengt i garn enn mat og det sier en del 🙂
Kos dere masse i jula!
[…] Roquefort. Utvalget er uendelig og godt er det. Jeg krysser fingrene allerede nå for at lille Iben skal få velutviklede smaksløker. Nå kan det virke som om dette innlegget dreier seg om ost, og […]
Det går ikke å kommentere