Denne frekke og freidige lille ostekake-varianten har jeg knabba fra Miss Lawson. Jeg må innrømme at jeg til tider har sansen for Nigella, denne barmfagre britiske rikmannsdatteren som har tatt verden med storm med sin sensuelle matlaging. Men jeg liker ikke Nigella bare fordi hun gjør meg lettere seksuelt opphisset, jeg liker henne også fordi hun er ganske så flink på enkle og raske hverdagsretter.

Alle elsker ostekake. Så derfor tenkte jeg at folk kom til å elske meg for at jeg gir dere en superkjapp og enkel ostekake-oppskrift. Etter reaksjonene på forrige innlegg så tenkte jeg at nå må jeg hente frem den søteste, snilleste, godeste og skjønneste utgaven av mannen bak denne siden, nemlig meg. Vekk med voldtatte kyllinger, frem med jordbær, sukker, kjeks og fløte. Heia nusselig mat.

Denne oppskriften er til 4 personer.

INGREDIENSER

  • en kurv med jordbær
  • 4 digestive kjeks
  • 100 g philadelphiaost
  • 125 ml fløte
  • litt sitronsaft
  • 1 spiseskje sukker
  • 2 spiseskjeer melis

SLIK GJØR DU DET

– Skyll, rens og kutt jordbærene i mindre biter. Ha de over i en bolle, sukre godt og la stå.

– Putt kjeks i en frysepose og dælj løs med noe hardt.

– Ha osten og melis i en arbeidsbolle og visp det sammen. Tilsett så en dæsj sitronsaft og fløten og visp det inn.

– Finn frem noen små serveringsglass og fordel kjeksen jevnt i glassene. Dekk kjeksen med krem og legg så bærene på toppen.

– Søtt og superdigg. Akkurat som meg.

Print Friendly, PDF & Email