Heia Mat startet opp ganske så tilfeldig i mars 2010, lidenskapen for mat hadde da vokst jevnt og trutt i noen år og jeg hadde nylig deltatt på et 3-dagers matkurs på kulinarisk akademi. Interessen og nysgjerrigheten var nok langt større enn kunnskapen og plutselig hadde jeg fikset meg en blogspot-side, den varte i et par dager før jeg fant wordpress. Et par dager til, jeg hadde et eget domene og vi var igang.

Jeg jobber som fotograf under navnet Heia Espen, så da var det ganske naturlig å kalle bloggen for Heia Mat. Det er jo tross alt det jeg gjør, heier på mat. Jeg liker å ta bilder, jeg liker å skrive, jeg liker mat og jeg sitter mye foran mac’n. Og når frua også backet ideen så var det ikke noe å tenke på, det skulle bli blogg. Utrolig nok holdes den fortsatt gående og da lidenskapen og entusiasmen rundt mat bare øker så ser jeg ingen grunn til ikke å fortsette i lang tid fremover. Jeg stortrives med å blogge om mat.

Og ambisjonene bare vokser, foreløpig er stort sett hvert eneste innlegg om mat jeg har laget, men jeg kunne tenkt meg å utvide til annet stoff også. Hva det skulle bli får man se på etterhvert, men anmeldelser av matbøker og restauranter, flere rene matartikler uten oppskrifter, kanskje noen intervjuer, kanskje innlegg med video. Jeg har også store planer om å utvide min kunnskap innen vin og annen drikke så kanskje det vil komme mer stoff rundt dette. Det er uansett mange muligheter for ekspandering og forhåpentligvis vil noe av det dukke opp i tiden fremover.

Bloggen ble startet opp som et par-prosjekt, men dette herlig romantiske «vi skal gjøre alt som et par»-prosjektet er nok blitt litt mer et one-man-show. Det skal sies at hun er herlig oppmuntrede, ekstremt tålmodig og til tider en fantastisk sous-chef.

At de gjennomsnittlige besøkstallene stiger for hver uke, samt masse fine kommentarer på innleggene gjør også at motivasjonen for å forbedre og utvide bloggen bare blir større. Jeg storkoser meg med matlagingen og dokumenteringen. Også håper jeg at dere vil fortsette å kose dere med publiseringen.

Jeg tar gjerne imot enda flere tilbakemeldinger, og har du ikke noe å melde så er det koselig med et lite «hei» også.

Heng deg gjerne med på Facebook. Også er man jo selvfølgelig på Twitter.

Vi snakkes

mvh
Espen

Print Friendly, PDF & Email