Da var sommerferien over for denne gang. På mandag er det hverdag igjen og det er på tide å leve litt billigere og kanskje også litt sunnere enn hva som har blitt gjort den siste måneden. 🙂
Vi har hatt en fantastisk sommerferie med 3 ukers bilferie i England og Wales. Vi følte oss som postmann Pat der vi kjørte rundt i en kassebil i postkortlandskap ut av en annen verden. Nydelig natur, sjarmerende mennesker og ekstremt behagelig stemning. Matmessig derimot er jeg svært glad for å bo i Norge, de er fortsatt et godt stykke unna fersk og sunn mat de fleste steder i utkantsengland. Klassisk engelsk frokost er svært sjarmende og til tider veldig godt. Men alt må modereres og en 20 slike frokoster på rappen bør holde for en stund.

Nå som ferien er over for denne gang så vender vi blikket mot det som kommer til å bli tidenes mest begivenhetsrike høst. For det første så er er det en bitteliten jente som ligger i magen til Marit, sparker og vrir på seg og virker ivrig etter å komme ut å henge med oss. Hun må nok allikevel vente til slutten av november før vi går fra kjærestepar til familie.
Stor ting nummer to er at vi skal flytte. Vi har kjøpt/arvet mormor og morfars hus da de nå er flyttet på aldersbolig. Dette er en stor tomannsbolig på Jar i Bærum som deles med mamma og pappa, mitt barndomshjem. Det blir fantastisk, stort hus med 3 mål hage, sol fra morgen til kveld og verdens beste barnevakter vegg i vegg. Det blir total oppussing med blant annet et helt flunkende nytt kjøkken. Her tar vi gjerne imot tips på alt fra kjøkkenleverandører til bra hvitevarer. Er det gass eller induksjon som gjelder? Her har vi gass og er strålende fornøyd med det, men merker at induksjon frister. Noen som har erfaring?

Nå er jo dette mer en matblogg enn en hva skjer i livene til Marit og Espen blogg så jeg gir meg nå. Vi håper alle har hatt en nydelig sommer og ønsker dere alle en god høst, kanskje noe av maten dere skal spise vil komme fra oss? Det hadde vært stas.

Snakkes
E & M

Print Friendly, PDF & Email